Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους-βιβλιοεντύπωση


Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους


 ISBN: 978-960-501-905-1
Σελίδες: 64
Ημερομηνία έκδοσης: 30/10/2012 
Τιμή: 11 Ευρώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

 Ενώ ο Αϊ-Βασίλης πλησιάζει µε το έλκηθρό του τη χιονισμένη πολιτεία, ούτε που φαντάζεται τι αναπάντεχες περιπέτειες τον περιμένουν, ούτε που περνάει από το μυαλό του ότι θα καταλήξει αλυσοδεμένος σε µια σκοτεινή φυλακή µε 83 περίεργους αρουραίους! Τι θα γίνει τώρα; Ποιος θα μοιράσει στα παιδιά τα δώρα;           Το παραπάνω βιβλίο είναι μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία του αγαπημένου σε όλους μας Ευγένιου Τριβιζά. Ο Άγιος Βασίλης λοιπόν σταματάει κάποια στιγμή σε μια σκεπή με το έλκηθρό του για να παραδώσει τα δώρα και τότε έρχεται αντιμέτωπος μ’ έναν αστυνομικό που του δίνει μια κλίση για παράνομο παρκάρισμα και του ζητάει να φύγει από τη στέγη!!!
           Μέσα απ’ αυτή την ευφάνταστη ιστορία του Άγιου Βασίλη, ο συγγραφέας φανερώνει με γλαφυρότητα το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και παράλληλα σατιρίζει όλα τα κακώς κείμενα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Εκτός αυτού, το παραπάνω βιβλίο ασκεί και μια έντονη κριτική στους μεγάλου που έχουν πάψει πια να πιστεύουν στην ύπαρξη του Άγιου Βασίλη.
          Είναι μια ιστορία μοναδική, με εξαιρετική φαντασία και πανέξυπνα νοήματα. Νομίζω πως είναι το ιδανικό δώρο για τα παιδιά.

Καλή Χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου