Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Το συναχωμένο ηφαίστειο- ΒιβλιοεντύπωσηΤίτλος: Το συναχωμένο ηφαίστειο
ΣυγγραφέαςΕυρυδίκη Αμανατίδου
ISBN: 978-618-5040-02-4

Συντελεστές
Εικονογράφηση: Ευγενία Παπαϊωάννου
Σύνθεση εξωφύλλου-Επιμέλεια-Διορθώσεις: Ηρακλής Λαμπαδαρίου
Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη

Σύντομη περίληψη
«Ο Κοιμίσης κρυολόγησε».
«Εντάξει, θα του περάσει! Πού βλέπετε κάτι ασυνήθιστο;»
«Όμως ο Κοιμίσης δεν είναι άνθρωπος».
«Αλλά τότε;»
«Ηφαίστειο είναι!»
«Άντε καλέ! Κρυολογούν και τα ηφαίστεια;»
Μια αλληγορική ιστορία για ένα χαριτωμένο «πιτσιρίκι». Η ανάγκη που έχουμε όλοι μας για μια καλή συντροφιά, μια γερή φιλία. Κι η ομορφιά που απλώνεται πάντα γύρω μας όταν μια μεγάλη καρδιά τη χαρίζει απλόχερα.

         Βιβλιοεντύπωση  
             Το παραπάνω βιβλίο είναι ακόμα ένα πολύ ωραίο παραμύθι που γράφτηκε από την Ευρυδίκη Αμανατίδου και κυκλοφορεί δωρεάν από τις εκδόσεις Σαΐτα αποκλειστικά σεebook. Είναι η ιστορία του μοναχικού ηφαιστείου που ονομάζεται Κοιμίσης. Ο Κοιμίσης είναι ένα ήρεμο ηφαίστειο το οποίο ζει για αρκετό καιρό μονάχο του, ώσπου οι άνθρωποι αποφασίσουν να χτίσουν μια πολιτεία στις παρυφές του. Ξαφνικά όμως, κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο Κοιμίσης αρρωσταίνει με αποτέλεσμα τα φταρνίσματά του να προκαλούν σεισμούς. Ύστερα, οι κάτοικοι θα προσπαθήσουν να βρουν γιατρειά. Θα τα καταφέρουν άραγε;
                Μέσω της αρρώστιας του Κοιμίση αναδεικνύεται με ενάργεια το πρόβλημα της μοναξιάς και την  αρνητική επίδραση που έχει στον άνθρωπο. «Το συναχωμένο ηφαίστειο» είναι μια ιστορία μοναδική που είναι σε θέση να διεγείρει τις ψυχές των μικρών μας φίλων και όχι μόνο, αποδεικνύοντας ότι σε μια εποχή που κυριαρχεί ο ατομικισμός, η αγάπη, η συμπόνια και η αληθινή φιλία έχουν τρομερή δύναμη και είναι σε θέση να γιατρέψουν ακόμα και την δυσκολότερη ασθένεια!
             Αν θέλετε και εσείς να διαβάσετε την υπέροχη ιστορία του Κοιμίση, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο των εκδόσεων Σαΐτα :http://www.saitapublications.gr/2013/03/ebook.23.html#more και να κατεβάσετε το βιβλίο δωρεάν στον υπολογιστή σας ή να το διαβάσετε στον ιστοχώρο των εκδόσεων. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή ανάγνωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου