Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Το σατανικό αρχοντικόΟ Μάικλ Ράιχαρντ στάθηκε μπροστά από την αυλόπορτα του παλλαϊκού αρχοντικού που είχε νοικιάσει για περίπου ένα μήνα. Τα χρήματα που είχε δώσει ήταν αρκετά, αλλά πίστευε ότι ήταν η μόνη ευκαιρία που είχε για να επιστρέψει ξανά στον δρόμο της επιτυχίας. Είχε να γράψει περίπου τρία χρόνια και το τελευταίο βιβλίο που είχε παραδώσει στον «Φοίνικα» δεν έφερε τις αναμενόμενες πωλήσεις.

Σε λίγο καιρό τα χρήματα που είχε βάλει στην άκρη θα σωνόντουσαν και τότε θα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Όταν είχε ξεκινήσει την καριέρα του με το «Άλικο Φάντασμα» δεν περίμενε να βρεθεί σ’αυτή την απελπιστική κατάσταση. Είχε ξεπεράσει μέσα σ’ένα μήνα τις δύο εκατομμύρια πωλήσεις. Έπειτα, είχε υπογράψει συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία παραγωγής για τη μεταφορά του έργου του στη μεγάλη οθόνη. Όλα έδειχναν να μοιάζουν παραδεισένια. Όλα μέχρι να αφεθεί στα μεθύσια, στις κραιπάλες και στα σεξουαλικά όργια.

Το δεύτερο βιβλίο είχε πάει εξίσου καλά με το πρώτο. Τον είχε σώσει κατά κάποιον τρόπο. Δεν έβαλε όμως μυαλό από τα λάθη του παρελθόντος. Ο «Πλάτανος» του έλυσε το συμβόλαιο και βρέθηκε να ψάχνει στέγη για δεύτερη φορά στη συγγραφική του καριέρα. «Ο δαίμονας των Καρπάθιων», το τρίτο και τελευταίο του δημιούργημα δέχτηκε τα πύρινα βέλη των κριτικών. Μέσα σε δύο εβδομάδες είχαν καταφέρει να ισοπεδώσουν ό,τι είχε χτίσει.

Στο maga.gr πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα ιδιόμορφο λογοτεχνικό παιχνίδι, στο οποίο ο αναγνώστης θα έχει άμεση συμμετοχή/εμπλοκή. Με βάση την ψηφοφορία στο τέλος του κειμένου θα καθορίζεται και η συνέχεια της ιστορίας. Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το πρώτο μέρος, αλλά και να ψηφίσετε, μπείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου