Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Το σατανικό αρχοντικό – 2η συνέχεια


Η ανάγκη για αλκοόλ υπερίσχυσε έναντι της λογικής. Τα γρατζουνίσματα συνεχίζονταν να ακούγονται από τα πάνω διαζώματα, αλλά δεν έδωσε καμία σημασία. Έπρεπε πας η θυσία να πιει το νέκταρ που θα τον βοηθούσε να σκεφτεί ξανά λογικά. Μάζεψε όση δύναμη του είχε απομείνει. Θα έβγαινε έξω στο ύπαιθρο για να ψάξει το εσωτερικό των βαλιτσών του. Αν δεν έκανε λάθος έπρεπε να είχε τοποθετήσει ένα μικρό μπουκαλάκι μέσα στη φόδρα της καφετιάς τσάντας. Έστριψε το πόμολο της πόρτας. Την άνοιξε ελάχιστα. Με τα γερακίσια του μάτια έλεγξε κάθε σπιθαμή του χώρου. Δεν υπήρχε τίποτα το ανησυχητικό και είχε σωπάσει και ο συριστικός ήχος.
Με αργά βήματα πλησίασε τα πράγματά του. Δεν σκέφτηκε να τα μεταφέρει στο εξωτερικό του σπιτιού. Μασώντας πάντα την τσίχλα με τη γεύση μέντα ξεκίνησε να τα πετάει πάνω στο ξύλο. Έψαξε εξονυχιστικά τα πάντα, αλλά για κακή του τύχη δεν βρήκε αυτό που αναζητούσε. Φαίνεται ότι ο μάνατζέρ του τα είχε καταφέρει περίφημα. Έβαλε ξανά όλα τα πράγματα στις βαλίτσες. Παράλληλα, έβγαλε μια ισχυρή ιαχή πόνου. Αμέσως, φύσηξε ένα δυνατό αεράκι που κατάφερε να κλείσει την πόρτα της οικίας. «Γαμώτο», βλαστήμησε και κατευθύνθηκε προς το μέρος της. Γύρισε το πόμολο, αλλά εκείνο δεν ανταποκρινόταν. Πήρε φόρα και έπεσε πάνω της. Δεν κουνήθηκε από τη θέση της. Αντιθέτως, χτύπησε άσχημα το πόδι του. Την κλώτσησε ξανά. Κανένα αποτέλεσμα.
Στάθηκε ακίνητος μπροστά της. Την κάρφωσε με τα μάτια του. Δεν είχε υπήρχε καμία περίπτωση να την ανοίξει χωρίς βοήθεια. Ξάφνου, του πέρασε από το μυαλό ότι μέσα στις βαλίτσες είχε καταχωνιάσει έναν λοστό. Τον έβγαλε. Τον έβαλε σ’ένα βαθούλωμα που υπήρχε λίγο πιο κάτω από την κλειδαριά. Έσπρωξε όσο πιο δυνατά μπορούσε. Δεν κουνήθηκε από τη θέση της. Τα γρατζουνίσματα από τα πάνω διαζώματα είχαν ενταθεί, ενώ όσο πέρναγε η ώρα ενισχυόταν το τσουχτερό κρύο. Έπρεπε να μπει μέσα και να ντυθεί καλύτερα. Αποφάσισε να γυρίσει το σπίτι μπας και βρει κάποια άλλη είσοδο, διαφορετικά θα αναγκαζόταν να σπάσει κάποιο παράθυρο...
Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ιστορία εδώ και να ψηφίσετε για τη συνέχεια. Η πρώτη συνέχεια της ιστορίας βρίσκεται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου