Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Το σατανικό αρχοντικό – το τέλος


Υπάκουσε στην ηδονή που είχε κυριεύσει το σώμα του και με αργές κινήσεις κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι. Ήθελε να γευτεί το κορμί της γυναίκας. Δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο, ούτε το νέο μυθιστόρημα, ούτε το αλκοόλ. Εκείνο το βράδυ θα επιδιδόταν σε όργια μαζί με την θεία αυτή οπτασία.
Η γυναίκα τράβηξε από πάνω της το σεντόνι αποκαλύπτοντας ολόκληρο το κορμί της. Τα στήθη της ήταν μεγάλα και ζουμερά, το δέρμα της λείο και σε προσκαλούσε να το γευτείς, ενώ τα οπίσθιά της και οι γάμπες της έδειχναν να ήταν σφιχτές, όπως ακριβώς του άρεσαν. Το κατά πόσο θα τον ευχαριστούσαν θα το έβλεπε σε λίγο.
Έβγαλε άτσαλα το παντελόνι του κι ύστερα το εσώρουχό του. Χτύπησε το πόδι του πάνω στο ξύλο, μα δεν έδωσε σημασία. Τα γουργουρίσματα της γυναίκας είχαν φτάσει τη λίμπιντό του στο ζενίθ. Δεν κρατιόταν με τίποτα. Όρμισε πάνω της βγάζοντας ζωώδης κραυγές. Εκείνη προσπάθησε να του ξεφύγει για να τον ανάψει ακόμα περισσότερο. Στο τέλος παραδόθηκε στα κελεύσματά του και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του. Ο Ράιχαρντ ένιωθε σαν να βρισκόταν στον παράδεισο. Είχε χρόνια να πάει με τέτοια καλλίγραμμη καλλονή που γνώριζε τόσες πολλές επιδέξιες τεχνικές.
Μετά από κάμποση ώρα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα. Η γυναίκα συμφώνησε με την προτροπή του. Η φωνή της ήταν εξίσου εκστατική με το κορμί της. Μακάρι να την είχε βρει χρόνια νωρίτερα. Θα την είχε παντρευτεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν την είχε δικιά του δεν θα είχε σπαταλήσει άπλετο χρόνο για να βγαίνει ραντεβού με ανόητες παιδούλες που μπροστά της δεν έπιαναν τίποτα.
Θέλησε να ρωτήσει την ηλικία της, αλλά κόμπλαρε. «Δεν είναι σωστό να ρωτάς την ηλικία των γυναικών», έλεγε ο θυμόσοφος λαός και είχε δίκιο. Ποτέ δεν έβγαινε σε καλό αυτή η ερώτηση, πάντα του δημιουργούσε προβλήματα...
Για τη συνέχεια πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου