Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Νέα ιστορία για τον Χάρι Πότερ


Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δημοσίευσε στον ιστότοπο Pottermore fan website ένα διήγημα στο οποίο ο Χάρι, η Ερμιόνη και ο Ρον έχουν ξεπεράσει το τριακοστό έτος της ηλικίας τους.
Το διήγημα της Ρόουλινγκ δεν ξεπερνά τις 1.500 λέξεις και παίρνει τη μορφή άρθρου που δημοσιεύεται στην κουτσομπολίστικη στήλη της Ρίτα Σκίτερ στον «Ημερήσιο Προφήτη». Η δημοσιογράφος φανερώνει μερικά από τα σημάδια του χρόνου που έχουν αρχίσει να αλλάζουν το παρουσιαστικό των γνωστών ηρώων.
Ο Χάρι, που είναι έτοιμος να κλείσει τα 34, έχει αρχίσει να βγάζει ασημένιες τρίχες στα μαύρα του μαλλιά και εξακολουθεί να φοράει τα στρογγυλά του γυαλιά. Ο Ρον φαίνεται να αντιμετωπίζει κι αυτός προβλήματα με τα μαλλιά του, αφού σύμφωνα με τη Ρίτα  «έχουν αρχίσει να αραιώνουν ελαφρώς», ενώ αφήνονται και αιχμές σχετικά με την υγεία του που φαίνεται να οφείλεται στην εμπλοκή του στην καταστροφή των Πεμπτουσιωτών του Λόρδου Βόλντεμορτ. Τέλος, για την Ερμιόνη δεν λέει κάτι συγκεκριμένο, αλλά αφήνει ορισμένα υπονοούμενα προτρέποντας τους αναγνώστες της «να μην κοιτάξουν τα μαλλιά της».
Η δημοσιογράφος εντόπισε τους τρεις μάγους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Quidditch, όπου χαλάρωναν με τις οικογένειές τους παρακολουθώντας το συναρπαστικό παιχνίδι.
Για να διαβάσετε αναλυτικά όλο το διήγημα, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου